Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Book: Περισσότερο Αίμα - Blood on snow 2 by Jo Nesbo


Λίγα λόγια για τo συγγραφέα:

Jo Nesbo : Σπούδασε οικονομικά, εργάστηκε ως χρηματιστής και δημοσιογράφος όμως εμείς τον γνωρίσουμε μέσα από τα βιβλία του. Ο διάσημος σήμερα Jo Nesbo έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις στην Νορβηγία, τη χώρα του.

 Στο πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο The Bat (Η νυχτερίδα) πρωταγωνιστεί ο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε που κλέβει σαφώς την παράσταση. Ο Χάρι Χόλε λοιπόν, αφού αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, όσο και από τον ίδιο τον συγγραφέα πρωταγωνιστεί σε μία σειρά βιβλίων του. 


Η ιστορία:

Αρχικά, το βιβλίο αποτελεί τη συνέχεια του best seller “Αίμα στο χιόνι”. Tο βιβλίο πραγματεύεται τη συνέχεια της ζωής του Ούλφ.  Πρώτα, χωρίς πολλές εξηγήσεις, ο πρωταγωνιστής καταφτάνει σε ένα χωριό. Σκέφτεται συνεχώς ότι κάποιος τον κυνηγάει, από κάποιον πρέπει να κρυφτεί. Ενώ στο πρώτο βιβλίο τον γνωρίζουμε ως ένα ψυχρό πληρωμένο δολοφόνο, τελικά οι σκέψεις του, του δημιουργούν τάσεις δειλίας. Γνωρίζει μία γυναίκα που θα του σώσει ή θα του καταστρέψει τη ζωή;

Review - Κριτική

Λατρεύω τον Jo Nesbo και τις ιστορίες του, όμως σε αυτό το βιβλίο με απογοήτευσε λιγάκι! Συνήθως, όταν κυκλοφορεί ένα βιβλίο που είναι η συνέχεια του προηγούμενου, σχεδόν όλοι οι συγγραφείς, αποτυγχάνουν. (Ο Χαρι Πότερ και ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών αποτελούν εξαιρέσεις) Στο δεύτερο μέρος, περίμενα περισσότερη δράση.  





by The bookacholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου