Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Book: Πενήντα αποχρώσεις του γκρι - Fifty Shades of Grey by El James



Πιστεύετε ότι ένα βιβλίο μπορεί να μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον έρωτα; Κι όμως εκατομμύρια αναγνώστες, απ' όλο τον κόσμο, απάντησαν πως αυτό το βιβλίο μπορεί. 








Η πλοκή:
Η φοιτήτρια Αναστάζια Στιλ γνωρίζει τον Κρίστιαν Γρέι σε μία συνέντευξη που του παίρνει για την εφημερίδα του πανεπιστημίου. 
Από εκείνη τη μέρα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Τι ακριβώς συνέβει; Γιατί νιώθει τόση έλξη γι' αυτόν τον άντρα; Εκείνος τις λέει να μείνει μακρυά του, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει την Αναστάζια να τον θέλει ακόμη περισσότερο. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση η Αναστάζια ανακαλύπτει για τα σκοτεινά μυστικά που ο Κρίστιαν Γρέι κρατά καλά κρυμμένα.

Αν κάποιος έχει δει και την ταινία, θα χαρώ να ακούσω την άποψή του στα σχόλια από κάτω.    


Το μέγα λάθος;;;  

Ο τίτλος αναφέρεται στον πρωταγωνιστή εν ονόματι Γκρέι και όχι στο χρώμα γκρι. Το μπέρδεμα οφείλεται στην ελληνική μετάφραση,διότι στα Αγγλικά το γκρι και το Γκρέι γράφονται ακριβώς το ίδιο. Εσείς τι πιστεύετε; Αφήστε ένα σχόλιο με την άποψή σας. 
  
by The Bookacholic




8 σχόλια:

  1. Μιλάμε για μια προφανώς κακογραμμένη καρικατούρα,που ουδέν έχει να προσφέρει στον αναγνώστη αλλά μόνο να ''προσπαθήσει'' και μόνο αυτό κάνει να του εξάψει τα σεξουαλικά του φαντασιακά ένστικτα...
    Εν ολίγοις ένα έργο που εάν διαβάσετε reviews θα καταλάβετε πώς είναι λατρευτό για τίποτα άλλο πέρα απο τις σκηνές πάθους και άν μπορείς να τις πείς έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που μοιράστηκες την άποψή σου μαζί μου! Προφανώς, θα έχεις διαβάσει πιστεύω το βιβλίο και δεν σου άφησε μάλλον και τις καλύτερες εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βιβλιο περιγραφει αρκετα ρεαλιστικα τις σκηνες τις σεξουαλικης επαφης, αλλα μεχρι εκει. Μετα κουραζει και επαναλαμβανεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως επαναλαμβάνεται η πράξη αλλά όχι με τον ίδιο πάντα τρόπο. Παραξενεύομαι που σου φάνηκε κουραστικό!

      Διαγραφή
  4. Μα ειναι κουραστικο δεν εχει καθολου λογοτεχνικο υφος και δεν σε τραβαει να πας παρακατω. Το διαβαζεις για να το διαβασεις.. Δεν σου προσφερει τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε δώσει πολύ αξία σε αυτό το βιβλίο χωρίς να πρέπει. Δεν δίνει τίποτα στον αναγνώστη κσι οι ερωτικές σκηνές δεν το κάνουν καλύτερο διότι είναι ακραίες και χωρίς κανένα νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή